KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kalendarium

PROGRAM IMPREZ I UROCZYSTOŚCI PRZEDSZKOLNYCH W ROKU SZKOLNYM 2020/2021

21 września - Dzień Przedszkolaka

5 października - Światowy Dzień Zwierząt

12 października - Pasowanie na przedszkolaka

14 października - Dzień Edukacji Narodowej

5 listopada - Dzień Postaci z Bajek

10 listopada - Dzień Niepodległości

20 listopada - Międzynarodowy Dzień Praw Dziecka

25 listopada - Dzień Pluszowego Misia

30 listopada - Zabawy andrzejkowe

7 grudnia - spotkanie ze Św. Mikołajem

15 grudnia - uroczystość bożonarodzeniowa gr. I i III

16 grudnia - uroczystość bożonarodzeniowa gr. II i IV

21 stycznia - dzień Babci i Dziadka 

9 lutego - Dzień Bezpiecznego Internetu

17 lutego - Światowy Dzień Kota 

19 lutego - Bal karnawałowy

22 lutego - Dzień Języka Ojczystego

19 marca - powitanie Pierwszego Dnia Wiosny 

22 marca - Dzień Wody

26 marca - Międzynarodowy Dzień Teatru 

2 kwietnia - Międzynarodowy Dzień Książki dla Dzieci

19 kwietnia - 23 kwietnia - Tydzień "Żywioły"

10 maja - Święto Unii Europejskiej 

17 maja - 20 maja - Zabawy z jęz. angielskim "Tom and Keri"

21 maja - Światowy Dzień Kosmosu

26 maja - Dzień Mamy i Taty

1 czerwca - Dzień Dziecka

21 czerwca - Dzień muzyki 

23 czerwca - Zakończenie roku szkolnego